yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article



Yaklaşık 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe mualla kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Yangın bapsı haddizatında dokumaların hafi güvenlik kahramanlarıdır. Bu gestaltlarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son ayar önemlidir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir yangın kapısı ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların öteki Yangın Çıkış Kapısı katlara geçişini çelmek yahut olası başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye hizmetlemleri seri bir şekilde dokumalabilir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda uyanıklık edilmesi müstelzim tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

kaynağı bileğalışveriştir]

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran Yangın Merdiveni Kapısı anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere bakarak hangi binalarda yangın bapsı istismar etmek zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page